RSS
 

Pe lângă Casa Poporului

22 Nov

Într-o sâmbătă am prins niște timp liber și fiind … De fapt cam așa tind să fie multe din ocaziile în care fotografiez. Păcat.. eu totdeauna ziceam că timp nu ai, ci ți-l faci.

Așa, și fiind prin preajma Casei Popo(r)ului m-am jucat cu Micro-ul de 40mm care deși e destinat fotografiei macro, poți face și cadre largi, cum ar fi peisaje.

 

Întai am fost lângă Academia Română și ruginiul barelor de metal mi s-a părut că dă o notă veche unor clădiri relativ noi. Și un aspect de șantier perpetuu.

 

 

Buruienile din zona asta mi s-au părut un bun element de contrast.

Dacă privești dintr-un anume unghi nu ai crede că ești în centrul orașului. Blocurile de beton din depărtare îmi aduc aminte de stabilopozii de la malul mării.

 

 

Rugină, beton nefinisat și buruieni.

 

 

Calea 13 Septembrie îți dă senzația că urci spre cer, dacă mergi înspre hotelul Mariott. Din păcate un echipaj de poliție nu a prea apreciat inițiativa mea și a trebuit să plec.

 

 

Doar dacă te uiți atent la mașinile parcate în dreapta poți bănui că poza este făcută după 1989. Altfel nu sunt multe schimbări.

 

 

Zidul Casei Poporului are niste motive interesante, desi arată ușor antic deja, datorită infiltrațiilor și petelor de la ploi.

 

 

Vroiam măcar imaginar să sar gardul, de fapt zidul..

 

 

Motivele florale sunt chiar interesante

 

 

Par a fi din alt secol. Tehnic vorbind chiar sunt din alt secol.

 

 

Dupa zid însă se află tot un șantier…

 

 
No Comments

Posted in Urban

 

Leave a Reply

 

 
 
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates